Alla inlägg under november 2015

Av milla cerne - 9 november 2015 22:13

Den här har världens bästa syster fixat. Kred till henne!

Av milla cerne - 8 november 2015 19:07

Hej! Syrran har varit ambitiös och gjort om en astråkig tröja till en av de snyggaste jag äger. Asså gud vad snygg den blev! Bilder kommer sen. Det jag ville säga var bara tack så sjukt mycket! Den är så snygg, och det är inte många som syr om sin systers tröja.
Men idag är det farsdag. Har faktiskt inte gett pappa nåt ännu. Skäms! Jag har inte ens köpt nåt, så jag får helt enkelt? göra nåt.
Men vi syns. Kram!

Av milla cerne - 7 november 2015 18:27

Det är inte ofta jag skriver 2 inlägg om dagen, men jag måste ju ta igen min lååååånga bloggpaus på 2 dagar, så nu kör vi!Jag publicerade en lista på saker man kan blogga om för några veckor sen. Då hade jag själv extrem bloggtorka. Men det kanske ni märkte. Jag skrev det inlägget typ mitt i natten, och skriver jag ett inlägg efter klockan nio på kvällen, då har jag bloggtorka. Och det var ganska basic saker som rätt många skriber om. Men hhär kommer en lista på saker som jag inte ser så ofta på bloggar, och som verkligen botar din skrivkramp.
1. Fem bra saker om mig och fem dåliga saker om mig.
Läsarna får lära känna dig och du får ett extra inlägg. Inte bra.2 Wat's in my bag?
Populärt på youtube, men jag ser det aldrig på bloggar. Visa upp en bild på din väska och visa allt skräp du har i den.
3. Senaste Facebook-statusarna.
Dela med dig av några av dina senaste statusar och skriv lite kring. Dina läsare vill gärna veta vad som händer i ditt liv. Om du inte vet vad du ska skriva så kan det vara bra.
4. Nåt du verkligen stör dig på
Finns det nåt du verkligen hatar, eller bara stör dig på? Skriv om det. Behöver inte vara nåt stort alls.
5. Nåt/nån du saknar
Har ditt barn eller syskon flyttat hemifrån? Har din lärare slutat? Saknar du ditt gamla hus där du bodde för några år sen? Skriv om det.
6. En blogglista
Googla på blogglista så får du upp en massa kul. Och dina läsare får veta mycket om dig.
Hoppas ni gillade listan! Puss!<3

Av milla cerne - 7 november 2015 14:02

Hej bloggen!
How are you today? Sitter i bilen påväg till ett badhus. Där ska vi vara ett tag, sen åker vi till en födelsedagsfest. Min kusin har blivit 15 och min moster har blivit 44. Så idag sitter jag inte i sängen och ugglar med mobilen i handen haha.
Vad är era planer?

Av milla cerne - 6 november 2015 18:10

Hej!
Idag har jag verkligen haft en otursdag. Det började med att jag glömde mina gympakläder. Jag fick sitta vid sidan och spela på mobilen. Rätt mysigt, tills mobilen dog. Det var nog den tråkigaste lektion jag någonsin varit med om. Sen kom taxin, men bilen fick såklart punka. Wohooooo!
Men nu hoppas jag att turen vänder när jag tittar på idol. Nu har alla mina favoriter åkt ut. Först Anna-Sofia, sen Bori och nu Ida. Om Amanda åker idag, då kommer jag DÖDA alla som inte röstade på henne.
Men vi ska äta snart. Puss!<3

Av milla cerne - 5 november 2015 19:05

Hej bloggen!
Hade inte så mycket tid att äta i skolan idag så jag fixade ett litet mellanmål.

Idag hade vi tyskaprov. Herregud jag hade typ inte pluggat. Men huvudsaken är väl att det käns bra i magen? och det tycker jag att det gjorde. Och i morgon så går vi igenom ett till prov, i biologi. Usch fy vad jag är nervös!
Vad har ni gjort idag?

Av milla cerne - 4 november 2015 19:36

Jag tänkte prata om en grej som jag tycker är väldigt viktig. Jag har inte skrivit ett ända blogginlägg som jag är fullt nöjd med. Vissa är bättre en andra, men det finns faktiskt inget inlägg som jag är helt nöjd med. Jag vet att vissa av mina bloggläsare tycker att jag är perfekt. Jag tror att det går att vara perfekt i andras ögon, men inte i sina egna. Du ska inte sträva efter att vara perfekt, för det kommer alltid vara någon som ser dig så, det är bara du själv som ser de där små misstagen.
De här tankarna kommer alltid finnas där, jag vet, men det kan vara bra att veta att du inte är ensam.
Alla är perfekta i någons ögon, men ingen är perfekt i sina egna.

Av milla cerne - 1 november 2015 19:35

Omg!!! Nu har vi stått stilla i en och en halv timme! I morgon är det skola och vi skulle vara framme vid stationen 20:40. Hoppas inte vi har några oförberedda prov då hehe.
Men guuuuud vad jag hatar SJ! De säljer mat, men den smakar piss. Det finns wifi, men det funkar aldrig. Det finns ju toaletter, men de toaletterna har oftast touch. Då är det ju meningen att man inte ska behöva trycka så hårt... ... Ngn som inte haft minsta lilla problem med handfatet / spolknappen på SJ:s toaletter?
Och min sista fråga: ngn som har åkt med ett SJ-tåg och kommit mindre än tio minuter för sent? I så fall så får ni gärna kommentera det här inlägget!
Just wondering.

Ovido - Quiz & Flashcards